Prodaja i montaža bojlera

Ožvald plin d.o.o.

Naša tvrtka nudi uslugu prodaje visokokvalitetnih plinskih bojlera koji su energetski učinkoviti i pouzdani. Imamo širok izbor modela plinskih bojlera koji odgovaraju različitim potrebama i budžetima naših klijenata. Naš stručni tim također pruža uslugu ugradnje plinskog bojlera kako biste osigurali siguran i ispravan rad uređaja.

S našom stručnošću i iskustvom, možemo vam pomoći odabrati pravi plinski bojler za vaš dom ili poslovni prostor i osigurati kvalitetnu ugradnju koja će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili više informacija o našoj ponudi plinskih bojlera i usluzi ugradnje.

Velika prednost kondenzacijskih uređaja je veća iskoristivost energenata, što ujedno znači i veću uštedu. Također, nižom temperaturom dimnih plinova manje štetno djeluju na atmosferu u odnosu na konvencionalne uređaje.  

Nudimo Vam ugradnju / montažu plinskih bojlera na području grada Zagreba, Velike Gorice i zagrebačke županije!

Montaža bojlera

Montaža bojlera je postupak koji zahtijeva stručnost i može se razlikovati ovisno o vrsti bojlera (električni, plinski, kondenzacijski, itd.), ali općenito, evo kako teče montaža bojlera:

Priprema: Prvo, potrebno je isključiti struju ili plin te vodu kako bi se osigurala sigurnost tijekom montaže. Bojler treba postaviti u blizini priključaka za struju i vodu.

Demontaža starog bojlera (ako je potrebno): Ako se zamjenjuje postojeći bojler, potrebno je prvo ukloniti stari bojler i isprazniti vodu iz njega.

Instalacija priključaka: Zatim se instaliraju priključci za struju i vodu. To uključuje postavljanje električnih kabela ili plinskog cjevovoda te priključivanje cijevi za dovod i odvod vode.

Postavljanje bojlera: Bojler se postavlja na odgovarajuću poziciju, obično na čvrstu i vodoravnu površinu. Osigurava se da je bojler stabilan i ravno postavljen.

Povezivanje dimnjaka ili odvodnog sustava (ako je potrebno): Za plinske ili kondenzacijske bojlere, potrebno je povezati dimnjak ili odvodni sustav kako bi se ispravno evakuirali dimni plinovi ili kondenzat.

Podešavanje postavki i testiranje: Nakon instalacije, bojler se podešava prema specifikacijama proizvođača i testira se kako bi se osiguralo da radi ispravno i sigurno.

Provođenje sigurnosnih provjera: Naprave se sigurnosne provjere kako bi se osiguralo da nema curenja plina ili vode te da su svi priključci i cijevi ispravno spojeni.

Edukacija korisnika: Na kraju, korisniku se pruža osnovna edukacija o radu bojlera i sigurnosnim aspektima.

Važno je napomenuti da montaža bojlera treba obaviti stručnjak ili ovlašteni instalater kako bi se osigurala sigurnost i ispravno funkcioniranje uređaja.

Recenzije

Petra KletečkiPetra Kletečki
08:38 20 Oct 23
Veselin KrstovskiVeselin Krstovski
08:50 31 Mar 23
Quick response, arrival in Zagreb, availability.
IVIĆ d.o.o.IVIĆ d.o.o.
10:32 22 Aug 21
TomislavVg UzbaTomislavVg Uzba
10:26 31 Mar 21
js_loader

Upit o proizvodu

Zbog potrebnih dodantih informacija molimo da nam postavite pitanja uz proizvod!
Vaš upit bit će obrađen vrlo brzo. Javiti ćemo Vam se povratno!