Servis bojlera

SERVIS BOJLERA – Ožvald plin nudi Vam servis plinskih bojlera na području Zagreba, Velike Gorice i zagrebačke županije!

Bitno je znati:

Ovlašteni serviser plinskog uređaja nema zakonsku obavezu servisiranja plinskih uređaja. Vlasnik, odnosno korisnik plina, angažira ga pri redovitim pregledima plinskih uređaja. Nema definiranih rokova pregleda.

Preporuka je da se pregled atmosferskih uređaja i starijih tipova uređaja obavlja minimalno jednom godišnje, a uređaja sa zatvorenom komorom izgaranja (kondenzacijski bojleri) jedanput u dvije godine.

Također, važno je znati da vlasnik, odnosno korisnik plina, ima zakonsku obavezu održavanja unutarnje plinske instalacije ne samo plinskih uređaja već i unutarnje plinske instalacije te dimnjaka i to temeljem Zakona o zaštiti od požara, Zakona o vlasništvu i drugim pravima te Zakona o gradnji.

Redovito, najveću zakonsku obvezu ima sam vlasnik plinske instalacije koji je odgovoran za održavanje svih dijelova unutarnje plinske instalacije uključujući cjevovod, dimnjak i plinske uređaje.

Kvaliteta i pouzdanost!

Ožvald plin specijaliziran je za servisiranje plinskih bojlera! Vrhunska usluga po realnim cijenama!

10 000+ Odrađenih servisa

“Ekipa iz Ožvald plina napravila je izvrstan posao i popravila mi stari plinski bojler!”

Ivana Mehinić

“Brzo. Povoljno. Kvalitetno.

Bez zamjerke za servisere iz Ožvald plina!”

Sara Kahrić

Ne čekajte zadnji tren!

Uređaje za grijanje treba redovno pregledavati i servisirati kako bi Vam pružili optimalan rad i maksimalnu iskoristivost energije!